image image image image
ClearBalance, de software waar iedereen over praat
Altijd en overal toegang tot uw boekhouding
Kilometerregistratie op kantoor en onderweg
Samen met klanten uw projecten monitoren
1 2 3 4
ClearBalance Online boekhouden is een complete oplossing waarmee je op een eenvoudige manier je bedrijfsadministratie kunt bijhouden. ClearBalance is duidelijk, overzichtelijk, praktisch én in een taal die zelfs te begrijpen is door boekhoudkundige leken.

rapporten Digitaal archiveren
ClearBalance Online boekhouden helpt jouw je administratie te ordenen en te archiveren zodat je snel bestanden en documenten kunt terugvinden.

rapporten Toegang en machtigingen
Jij vertelt ClearBalance Online boekhouden welke medewerkers toegang hebben. Geef medewerkers wel of juist geen toegang.

rapporten Debiteurenbeheer
ClearBalance Online boekhouden stuurt automatisch betalingsherinneringen voor jouw de deur uit. Stel zelf de betalingstermijn in en de software doet de rest.

rapporten Rapportages en Statistieken
De software vertelt jou wat er binnenkomt en wat er uitgaat. Met onze handige tools kun je daarnaast zelf rapportages maken en exporteren.

rapporten Wij doen het saaie werk
Je hoeft je niet meer zorgen te maken over software updates, SSL-Certificaten, de veiligheid van de server etc. Jij verkoopt en wij doen de rest.

ClearBalance Online boekhouden, voor de ondernemer van vandaag
Doordat je altijd een actueel beeld hebt van je financiële situatie kun je veel accurater reageren. Het maakt niet uit of je onderneming nou door een kleine crisis heen moet of dat je juist ineens enorm in de lift zit; overzicht over je altijd actuele- en kloppende administratie geeft je meer grip op je bedrijf. Doordat je altijd duidelijk inzicht hebt kun je veel sneller inspelen op een situatie of kansen grijpen op het juiste moment!

Bekijk snel meer voordelen

Kilometerregistratie op kantoor en onderweg

Heb je een auto van de zaak en wil je voorkomen dat je een bijtelling moet betalen, dan mag je niet meer dan 500 km per jaar voor privé-doeleinden afleggen. De bewijslast hiervoor ligt bij jou. Om te kunnen bewijzen dat je onder die 500 km zit, moet je dus een rittenadministratie bijhouden. De Belastingdienst wordt steeds strenger in het controleren van die registratie, dus is het belangrijk dat je dit goed bijhoudt.

De ritgegevens

Voor elke vorm van kilometerregistratie geldt dat de ritgegevens de volgende informatie moet bevatten, bij online kilometerregistratie gaat het meeste echter automatisch:
 • Datum van de rit.
 • Kilometerteller begin- en eindstand.
 • Vermelding van de adressen A en B. Elke rit moet als enkele rit worden opgegeven. Moet je naar een afspraak op adres B en daarna weer terug naar kantoor op adres A, dan moet je twee ritten opgeven: van A naar B en van B naar A.
 • Route.
  Met eventuele extra privékilometers apart vermeld.


Bekijk snel meer voordelen

Project Management geïntegreerd met de nieuwste technieken

Project Management Software stelt jou in staat om overzicht te houden in de lopende projecten binnen het bedrijf. Met onze software loop je niet langer het risico dat deadlines uit het oog worden verloren of dat de juiste personen niet worden ingeschakeld. De software deelt het project in overzichtelijke taken en deelprojecten en wijst vervolgens de juiste personen toe aan het juiste deelproject. Omdat je met onze Project Management Software altijd overzicht hebt over de lopende projecten wordt de besluitvorming makkelijker en effectiever.

Project Management Software kan gebruikt worden in alle fasen van een project.
 • Bij het opstarten helpt de software jou in het opknippen van het plan in diverse fasen.
 • In de voorbereiding ondersteunt de software jou in het maken van de deelprojecten en legt een projectmap voor jou aan.
 • Tijdens de uitvoering kun je de voortgang van het project bewaken.
 • Tijdens de afsluiting kun je de software gebruiken om de projectmappen af te sluiten en een grondige evaluatie van het project op te stellen.


Bekijk snel meer voordelen

De plus van ClearBalance Software

 • Snel en makkelijk in gebruik
 • Krachtige- en complexe functies
 • API's (makkelijk te koppelen met andere CRM software)

Gebruiksvriendelijkheid & Veiligheid

 • Dagelijkse back-up
 • Overdracht van gegevens gaat via een SSL-Certificaat
 • Jij bepaalt wie, waar en wanneer toegang heeft