ClearBalance voor Webwinkeliers

Als eigenaar van een webwinkel zou het voor jou ideaal zijn als alle mutaties in je online store meteen automatisch verwerkt zouden worden. Zonder handmatige actie direct in de boekhoud software? Nou, dat kan! Met ClearBalance Online boekhouden kun je op die manier een heleboel dubbel werk, tijd (en ellende) besparen.


Hoe dat kan?
Met ClearBalance Online boekhouden kun je je webwinkel koppelen aan onze Online boekhouden software, waardoor je altijd kunt beschikken over de meest actuele gegevens en dit nog eens real-time. De bestellingen die in je (online) winkel gedaan worden, worden direct doorgezet naar je ClearBalance Online boekhouden administratie. Je hoeft dit dus allemaal niet meer handmatig in te voeren en bovendien heb je zo altijd een accuraat overzicht met de verkopen per product.

Fysieke winkel
Mocht je zowel een online- als fysieke winkel hebben dan voorkom je op die manier meteen eventuele verwarring; je kunt nooit iets dubbel boeken of vergeten te boeken want ook de kassa van de reguliere winkel kun je aan de boekhouding koppelen. Daardoor hoef je nooit meer zelf handmatige boekingen te doen of de kas te tellen en in de boekhouding in te voeren aan het eind van de dag.

De plus van ClearBalance Software

  • Snel en makkelijk in gebruik
  • Krachtige- en complexe functies
  • API's (makkelijk te koppelen met andere CRM software)

Gebruiksvriendelijkheid & Veiligheid

  • Dagelijkse back-up
  • Overdracht van gegevens gaat via een SSL-Certificaat
  • Jij bepaalt wie, waar en wanneer toegang heeft