Over ons

ClearBalance is een bedrijf van en voor de nieuwe generatie ondernemers. Ons team bestaat uit jonge accountancy- en IT professionals; een perfecte combinatie om de perfecte software te ontwikkelen.

Bedrijfsdoelstelling
Onze passie ligt bij het ontwikkelen en bieden van 100% webbased, praktische internet software voor het bedrijfsleven. Onze software is altijd ontworpen met jouw wensen als ondernemer als uitgangspunt. Zo hebben we de software voor online boekhouden ontwikkeld en gemaakt in samenwerking met webwinkeliers en deze is daarom gekoppeld met en geschikt voor bijvoorbeeld e-commerce software. Samengevat kun je zeggen dat je onze software altijd kunt herkennen doordat het duidelijk, gebruiksvriendelijk, innovatief en hoogstaand is!

Altijd en overal
Met ClearBalance is de software altijd 100% webbased, wat inhoudt dat je altijd en overal toegang hebt tot de gebruikte software. Voorbij is de tijd waar je alleen op je eigen computer werk kon verrichten.

Oog op de toekomst
Als jong bedrijf richten we ons altijd op de toekomst en zitten constant met ons neus bovenop nieuwe ontwikkelingen. ClearBalance breidt daarom de functionaliteit van haar software voortdurend uit. En het mooie is, jij hoeft daar niets voor te doen! Nieuwe functionaliteiten (versie updates) komen automatisch beschikbaar voor alle bestaande gebruikers. Zónder dat je hier extra voor betaald.

Met ClearBalance heb je ‘levenslang’!

De plus van ClearBalance Software

  • Snel en makkelijk in gebruik
  • Krachtige- en complexe functies
  • API's (makkelijk te koppelen met andere CRM software)

Gebruiksvriendelijkheid & Veiligheid

  • Dagelijkse back-up
  • Overdracht van gegevens gaat via een SSL-Certificaat
  • Jij bepaalt wie, waar en wanneer toegang heeft